Er is geen wimperstyliste zo goed als zij!

Ik kom al een aantal jaar bij hara voor mijn wimpers en ik kan niet anders zeggen dat ik altijd heel tevreden ben! Ze is professioneel, klantvriendelijk neemt de tijd voor je en het is ook nog gezellig! De wimpers zijn van super kwaliteit, het is net alsof de wimpers natuurlijk zijn en ze blijven super goed en lang zitten! Toen ze met zwangerschapsverlof ging heb ik tijdelijk een andere styliste gezocht, echter voldeed deze niet aan de verwachtingen, ik was daarom ook weer super blij dat ze weer ging werken! Er is geen wimperstyliste zo goed als haar! Ook epileert ze mijn wenkbrauwen super goed.

De beste wimperstyliste ever!

Indya is voor mij de beste wimperstyliste ever! Ik ga al meer dan 6 jaar voor fantastische wimpers, salon divas heb ik zien groeien van kleine salon naar een prachtig luxe schoonheidssalon. Alle behandelingen die ik heb gedaan hebben voor mij super uitgepakt. Ik ben in 6 jaar tijd altijd, iedere keer weer super tevreden geweest. Ik laat door niemand anders mijn wimpers doen alleen door haar! Top salon!

Divas is the best

Zeer professioneel en klantvriendelijk onthaal en behandelingen. Mooie wimpers, top kwaliteit, zacht materiaal en ontzettend mooi. Ze neemt haar tijd en worden zorgvuldig gezet! Divas is the best, dankjewel indya en veel succes met je zaak!

Tien op tien

Ik ben een zeer tevreden klant, zowel voor mijn wimperextensions en voor de gelaatsverzorging. Ze weet waar ze mee bezig is en geeft ook goede uitleg en advies. Voor mij is ze een dikke tien op tien. Doe zo verder!

Hartelijkheid & perfectionisme

Bij Indya komen is elke keer een feestje. Haar hartelijkheid & perfectionisme zorgen ervoor dat ik elke keer als een ware diva naar buiten stap bij haar!

Indya steekt met kop en schouders ver boven de rest uit.

Als je wat ouder wordt, verandert je open blik, de zwaartekracht doet zijn werk. Omdat ik in de modebranche werk wil je er altijd graag fris en good looking uitzien. De wimpers geven mij die frisse blik en geen gedoe meer met uitlopende mascara. Aangezien ik het ook natuurlijk wil houden heb ik een kortere lengte. Na een aantal ‘wimperexperts’ bezocht te hebben, kwam ik bij Indya terecht. Wat een verbetering in alle opzichten! Indya luistert goed naar je en werkt heel nauwkeurig en snel in een fijne omgeving! Indya steekt met kop en schouders ver boven de rest uit! Voor mij is ze de top! Een echte lieverd.

De klant is echt koning hier!

Vanmiddag weer een top behandeling gehad. Heerlijk om even een uurtje te ontspannen en dat terwijl je lekker ingepakt ligt op een verwarmende stoel! Ze legt alles goed uit en geeft handige tips. De klant is echt koning hier!

Littekens minder zichtbaar

Ik heb voor de allereerste keer de BB glow behandeling gedaan en ben zo blij met het resultaat! Mijn acne littekens zijn al minder zichtbaar, ik kan niet wachten tot mijn volgende behandeling!

Heerlijke behandeling

Vorige week een heerlijke gezichtsbehandeling gehad, Indya wat ben je onwijs goed in je werk!

Mijn huid ziet er een stuk beter uit.

Van mijzelf heb ik een erg droge huid en ik moet veel aandacht hieraan besteden. Een keer in de zoveel tijd ga ik naar Indya voor een gezichtsbehandeling. Er is veel persoonlijke aandacht en ze geeft goed advies. Sinds ik bij haar salon kom, merk ik een enorm verschil met mijn huid. Ik heb ook de producten, welke ze tijdens de behandeling gebruikt, gekocht en hierdoor ziet mijn huid er een stuk beter uit. Het is zeker een salon die ik aanraad !!

BB glow behandeling

Indya heeft verstand van haar vak, blijft zich ontwikkelen en voert haar behandelingen met passie uit! Laatst heb ik de nieuwe BB-glow behandeling ondergaan, en wauw, wat een mooi resultaat!

Goede adviezen & mooie producten

Inmiddels al meerdere keren bij salon divas geweest en ik ervaar de behandelingen altijd als erg prettig. Indya creëert een prettige sfeer, neemt de tijd, geeft goede adviezen en heeft mooie producten. Na de gezichtsbehandelingen kom ik altijd ontsppannen thuis. Echt een momentje voor jezelf.

Een echte aanrader!

Ik ben bij salon divas terecht gekomen via een kennis en die had prachtige wimpers en ik dus nu ook! Je voelt je gelijk thuis in de prachtige salon en Indya werkt heel precies en nauwkeurig dus je gaat altijd weer blij naar huis! Ik zeg een echte aanrader!

Professionaliteit, gezelligheid, eerlijkheid

Ik heb lange wimpers, maar ze zijn zelfs met de duurste mascara niet krullend te krijgen. 2 jaar geleden ben ik voor het eerst bij Divas geweest, en nu 2 jaar later verslaafd aan mijn krullende wimpers! Elke 6 weken breng ik een bezoek aan Indya, professionaliteit, gezelligheid en eerlijkheid staat salon divas voor. Indya adviseert altijd in het belang van gezonde wimpers, top!!

5 jaar tevreden klant

Al 5 jaar gelukkig met mijn wimpers! Indya doet goed en netjes haar werk wil nooit meer anders. Altijd gezellig als ik moet, ze krijgt van mij een tien!

Zeker een aanrader!

Een mooie en schone salon, er wordt de tijd voor je genomen en voorzien van goed advies en diverse behandelingen. Kom er al jaren met (relax) plezier. Zeer zeker een aanrader!

Nauwkeurige & schone werkwijze

Ik zou salon divas iedereen aanraden! Er wordt erg schoon en nauwkeurig gewerkt waardoor ik altijd de mooiste wimpers heb, die goed blijven zitten! Ik krijg erg veel positieve reacties over mijn wimpers. Je wordt erg vriendelijk geholpen en er hangt een fijne rustgevende sfeer!

Al jaren tevreden klant!

Al jaren klant van deze topper! Ze blijft keer op keer vernieuwen. Super fijn! Dus ga zeker langs bij Indya!

Professioneel & kundig

Indya is ondanks haar jonge leeftijd meer professioneel dan menig collega, ze neemt de tijd, behandeld ieder met rust en kalmte. Je kunt niet anders dan relaxed en tevreden naar buiten wandelen.