Een behandeling bij Divas is niet zomaar een gezichtsbehandeling. Bij iedere nieuwe klant starten we standaard met een kennismakingsbehandeling om te beoordelen hoe jouw huid op de producten van IMAGE Skincare reageert. Een belangrijk onderdeel hiervan is een uitgebreid intakegesprek, waarin we jouw wensen bespreken en je huidconditie nauwkeurig beoordelen.
Om een nog beter beeld van jouw huid te krijgen, wordt de huidscan bij de eerste behandeling ingezet. Met deze scan krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, de huidstructuur en de diepere huidlagen. We maken zes verschillende foto’s met diverse belichtingen. Op die manier wordt het onzichtbare in jouw huid zichtbaar!
Door de inzet van deze scan kunnen we nóg sneller mooie resultaten met jouw huid bereiken. De oorzaken van jouw huidprobleem kunnen (deels) zichtbaar worden gemaakt. Ook als je geen huidklachten hebt, helpt een huidscan om te bepalen welke factoren jouw ideale huidconditie in stand houden en hoe je jouw droomhuid kunt behouden.

WHAT DO WE EXPECT FROM YOU?

Het doel van Divas is om jouw huid te laten stralen en een droomhuid te realiseren. We maken een behandelplan op maat en geven een advies hoe de huid thuis te onderhouden.
Dit is van essentieel belang!

‘70% van huidverbetering ontstaat door goede verzorging van de huid thuis!’

Om het maximale uit de behandelingen te halen, is het van groot belang de IMAGE Skincare producten ook thuis te gebruiken. De huid moet dagelijks goed gereinigd en verzorgd worden. Een goede huidverzorging zorgt ervoor dat de gewenste resultaten sneller worden bereikt en behouden blijven.