Wat is een huidscan?

Bij Salon Divas werken we met de sQinno Observ 520, de meest geavanceerde huidscan, waarmee we in de diepere lagen van jouw huid kunnen kijken. Iedere huidverandering ontstaat namelijk in deze diepere huidlagen en wordt vaak pas (veel) later zichtbaar aan het huidoppervlak.
Een grondige huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende huid. Hoe meer we van je huidconditie weten en kunnen zien, hoe nauwkeuriger we ons behandelplan op jouw wensen en huidbehoeftes kunnen afstemmen. Op die manier bereiken we samen snel het gewenste resultaat.

‘ De huidscan was even confronterend, maar een echte eye-opener! Wat ben ik blij dat ik dit gezien heb! ‘

Hoe werkt de huidscan?

Met de huidscan maken we het onzichtbare in jouw huid zichtbaar. We maken zes verschillende foto’s met diverse filters. Zo krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, de huidstructuur en de diepere huidlagen. We kunnen je laten zien hoe het zit met couperose, rosacea, pigmentverschuivingen, poriën, rimpels, zonbeschadiging en talgproductie in je huid. De foto’s bespreken we samen.

Wat zegt de huidscan over jouw huid?

Met de informatie uit de scan kunnen we een nauwkeurig behandelplan voor jou samenstellen. Ook kunnen we de juiste producten voor thuis adviseren. Zo spelen we preventief in op veranderingen die nog niet zichtbaar zijn, maar al wel aanwezig zijn in jouw huid. Samen kunnen we deze huidveranderingen proberen te voorkomen of af te remmen.
Als nieuwe klant starten we altijd met een huidscan. Na een aantal maanden maken we opnieuw een scan. Op deze manier kunnen we samen de behaalde resultaten bekijken en bijsturen als dat nodig is.

Voorbereiding op jouw huidscan

Om het beste beeld van jouw huid te krijgen tijdens de huidanalyse, vragen wij om je huid thuis vooraf goed te reinigen. Daarnaast is het belangrijk om geen dagcrème met SPF factor, geen foundation en geen make-up op te hebben als je voor de scan komt.

Tijd: +/- 20 minuten.
Prijs: €30,-