Gezichtsbehandelingen

Al onze gezichtsbehandelingen hebben een huidverjongend en huidverbeterend effect. Wij werken met cosmeceuticals van Image Skincare. Dat zijn medische producten met een cosmetische uitstraling. Het grote verschil met andere producten is, dat de IMAGE Skincare producten in de diepere lagen van de huid werken en daardoor gericht zijn op pure huidverbetering!


Huidscan €30,00

Meten = weten


Image kennismakingsbehandeling + huidscan €60,00

De huidscan is GRATIS! Deze behandeling is 1x te boeken als nieuwe klant.


Image basis €60,00

Behandeling specifiek afgestemd op jouw huidconditie.


Image plus €75,00

Behandeling aangevuld met een enzym peeling met speciale vlies of aligaten masker i.c.m. huid verbeterende apparatuur en behandeltechnieken! The ultimate GLOW * FAVOURITE treatment.


Kruidenpeeling €75,00

Behandeling met een biologische kruidenpeeling die de huid vernieuwd in 10 dagen.


Image acne behandeling €75,00

Behandeling afgestemd voor de acne huid.


Image CO2 lift €80,00

Zuurstof behandeling met direct liftend effect! ideale behandeling voor een feestje, bruiloft of boost! * FAVOURITE treatment.


Image PEELINGS €90,-

Intensieve diepte peelings waarmee we verschillende huidcondities kunnen behandelen. Echte huidverbetering!! + GRATIS post-peel trial kit.


Dermapen €95,00

Intensieve behandeling we de huid stimuleren tot het aanmaak van collageen. Super om de huidstructuur te verbeteren!


Lashes

Salon Divas werkt uitsluitend met de beste kwaliteit extensions! Onze wimpers worden handgemaakt en blijven goed zitten. Quality first! Wilt u het beste uit uw eigen wimpers halen? Kies dan voor de wimperlift.